Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Gala CFDA Fashion Awards 2015 a omagiat designeri și celebrități internaționale


Lincoln Center din New York a găzduit la 1 iunie o nouă ediție a galei CFDA Fashion Awards, considerate echivalentul Oscarurilor în modă, practic cele mai importante premii ale modei acordate anual de Consiliul Designerilor de Modă din America. Zeci de celebrități au fost prezente la eveniment, printre ele numărând-se marile câștigătoare ale serii, gemenele Mary-Kate și Ashley Olsen, relatează ziarul francez Le Parisien. Surorile Olsen au luat acasă râvnitul trofeu pentru cele mai bune creatoare de modă cu firma lor de pret-a-porter The Row, înființată în 2007. În timp ce creatorul de modă american Tom Ford, care a venit la braț cu Victoria Beckham, îmbrăcată sobru într-o ținută neagră, a luat premiul pentru cel mai bun designer al anului. La gala CFDA Fashion Awards de luni seară au fost prezente numeroase actrițe și top-modele care s-au întrecut pe covorul roșu în vestimentații transparente și strălucitoare. Ceremonia a reunit crema Hollywoodului, dar și nume mari ale modei precum Vera Wang, care i-a creat rochia de mireasă lui Kim Kardashian la nunta sa cu baschetbalistul Kris Humphries.
    Vedeta de reality show, însărcinată cu al doilea copil, a venit la braț anul acesta cu al treilea soț, rapperul Kanye West, într-o rochie transparentă, lăsând la vedere lenjeria ajustată pe corp, creată special pentru ea de Proenza Schoeler.Kardashian, al cărei tată vitreg a făcut deliciile mass-media apărând în noua postură de femeie sexy, a mărturisit că rochia ei a luat practic foc în timpul ceremoniei. Mai exact penele care o accesorizau au luat foc, iar cei care au reușit să stingă flăcările au fost cântărețul Pharrell și iubita sa Helen. Totul s-a sfârșit cu bine pentru Kim… Mai puțin pentru rochia sa….
    La fel de sexy s-a prezentat și top-modelul Gigi Hadid, într-o ținută semnată Michael Kors, în timp ce colega sa, Karlie Kloss, imagine a firmei L’Oréal a venit într-o rochie lungă roșu cu negru, creație a casei Diane von Fürstenberg. Actrița Julianna Margulies, eroina serialului „The Good Wife”, a atras privirile cu rochia ei semnată Michael Kors care îi lăsa la vedere desuurile. În sala Alice Tully Hall, unde a avut loc ceremonia CFDA Fashion Awards 2015, au fost înmânate zece premii, printre care și Premiul Fashion Icon acordat lui Pharrell Williams. Premiul se acordă persoanei cu un stil vestimentar, cu un impact semnificativ asupra culturii fashion la nivel internațional. Artistul le calcă astfel pe urme unor celebrități ca Rihanna, Johnny Depp, Kate Moss sau Lady Gaga.
    Marile câștigătoare ale galei de anul acesta au fost însă surorile Ashley și Mary-Kate Olsen. Victoria Beckham a asistat la consacrarea lor după șase luni de la propriul ei triumf, la Londra, la gala British Fashion Awards. Fosta membră a trupei Spice Girl a venit fără David dar însoțită de numeroși confrați: Marc Jacobs, Diane Von Furstenberg, Donna Karan, Tory Burch și Vera Wang. Top-modelele au constituit un grup aparte, din care nu au lipsit celebrele Petra Nemcova, Karlie Kloss, Natasha Poly, Liya Kebede, Karen Elson, tânăra mamică Coco Rocha, Chrissy Teigen, Hilary Rhoda, Joan Smalls, Lily Aldridge, sau surorile Gigi și Bella Hadid, care au încins covorul roșu cu ținutele lor sexy.
    Nu s-au lăsat mai prejos nici actrițele Katie Holmes, Diane Kruger sclipitoare în rochia sa Prabal Gurung, Amanda Seyfried, Taraji P. Henson, January Jones, Vanessa Hudgens, Katharine McPhee, Emmy Rossum sau Nina Dobrev, care au acaparat privirile cu ținutele lor îndrăznețe. Din categoria lumea muzicii nu au lipsit interpreții Joe Jonas, Janelle Monae, Jhené Aiko și Tinashe, alături de actorul Zachary Quinto și de partenerul său top-modelul masculin, Miles McMillan. Ceremonia a fost urmată de un after party, însuflețită de tânăra cântăreață Jhené Aiko, și organizată la clubul Boom Boom Booom, situat la ultimul etaj al hotelului Standard.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?