Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Șofer cu permis fals, depistat în trafic


Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani au trimis în judecată un bărbat din Onești, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și uz de fals. Pe 2 iunie anul trecut, polițiștii l-au oprit în trafic pe Gabriel A., de 30 de ani, care le-a prezentat un permis de conducere fals. În urma verificărilor s-a stabilit că tânărul nu este posesor al unui permis de conducere, iar documentul  prezentat oamenilor legii fusese procurat de la o persoană din Constanța. Anchetatorii au stabilit că tânărul a urmat cursurile unei școli de șoferi, a dat examen, dar nu a promovat.
Potrivit oamenilor legii, în februarie 2012, băcăuanul s-a întâlnit cu o cunoștiință, care i-a spus că lucrează în Marea Britanie, unde este nevoie de șoferi. Inculpatul i-a povestit cunoscutului situația lui, iar acesta din urmă i-a dat numele unei persoane care îl putea ajuta să-și procure permis. Inculpatul a luat legătura cu persoana indicată și așa a făcut rost de document. Față de persoana care i-a procurat permisul cauza a fost disjunsă pentru infracțiune de fals material în înscrisuri oficiale în favoarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.
    Un alt șofer trimis în judecată este Nicolae J., de 28 de ani, din Focșani, care a condus fără permis de nenumărate ori. Potrivit rechizitoriului, el a fost depistat la volan deși nu avea permis de condcere în zilele de 10 mai, 2 august, 10 august, 5 septembrie, 29 septembrie, 24 decembrie, numai anul trecut, iar în 2015 pe 17 februarie și 12 și 13 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?