Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Marian Oprişan va candida pentru un nou mandat în fruntea UNCJR


Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, va candida pentru un nou mandat la șefia Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România (UNCJR), în cadrul Adunării Generale a Uniunii care va avea loc, azi, la Palatul Parlamentului. „Voi candida pentru un nou mandat de președinte al UNCJR pentru că eu cred că în România trebuie aplicate principii europene. Administrațiile locale au nevoie de o finanțare eficientă, dar și de o descentralizare serioasă, în așa fel încât să aducem deciziile cât mai aproape de cetățeni. Sunt principii pentru care am militat și pentru care voi continua să lupt deoarece administrațiile locale eficiente sunt componente ale unui stat puternic”, a declarat președintele UNCJR, Marian Oprișan.
    Adunarea Generală a Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România va avea loc astăzi la Sala „Avram Iancu” din Senatul României. Adunarea Generală este convocată de președintele UNCJR, Marian Oprișan, iar printre subiectele aflate pe ordinea de zi se află: alegerea Președintelui Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România; alegerea membrilor Consiliului Director al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România; prezentarea studiului sociologic cantitativ reprezentativ la nivelul României, referitor la administrația publică locală, realizat de Grupul de Studii Socio-Comportamentale „Avangarde”.
    Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a fost ales președinte al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România în martie 2013. Oprișan a fost votat atunci de 35 din cei 37 de președinți de consilii județene prezenți la Palatul Parlamentului. Tot atunci au fost desemnați vicepreședinții UNCJR – cinci din partea PSD, patru din partea PNL, unul din partea UDMR.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?