Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Premii pentru elevi olimpici


Premierea elevilor participanți la olimpiadele și concursurile școlare la disciplinele limba și literatura română, limba latină și limba neogreacă va avea loc astăzi, în Sala de festivități a Inspectoratului Åžcolar Județean (ISJ) Vrancea. Mai exact, vor fi premiați elevii care au participat la: Olimpiada de lingvistică; Olimpiada Lectura ca abilitate de viață; Olimpiada de limbă, comunicare și literatură română; Olimpiada de limba și literatura română; Olimpiada Universul cunoașterii prin lectură; Olimpiada de limbi clasice – Limba latină; Olimpiada de limba neogreacă și la Concursul național interdisciplinar Cultură și spiritualitate românească.
Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții ISJ, în anul școlar 2014 – 2015, la etapa județeană a acestor olimpiade au participat 1.650 de elevi. Dintre aceștia, 527 au obținut premii și mențiuni. La etapele naționale au participat 52 de elevi, iar 12 dintre aceștia au obținut premii și mențiuni.
Premiile ce vor fi acordate elevilor constau în cărți și publicații oferite de Primăria Municipiului Focșani, Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu”, Revista „Oglinda literară”, școlii și licee partenere în organizarea acestui eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?