Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Încă o amânare într-un dosar de crimă, comisă la Odobești


Magistrații Tribunalului Vrancea nu s-au pronunțat nici ieri în dosarul crimei de la Odobești, în care este judecat Ionuț Marian L.. Instanța a amânat pronunțarea încă o săptămână, pentru 17 iunie. Tânărul așteaptă cu nerăbdare decizia instanței, el plângându-se de mai multe ori că nu mai suportă privarea de libertate. Totodată, a susținut și că este nevinovat, că el nu a lovit victima, ci doar vărul său, care a fost deja condamnat. A fost contrazis în instanță de fosta concubină a vărului său, care a declarat că a lovit și el victima. Cu siguranță declarația femeii va cântări mult în decizia pe care o vor lua magistrații.
    Ionuț Marian L. și vărul său Marius au fost arestați preventiv după ce în luna martie 2014 au omorât în bătaie un bărbat. În timpul anchetei au ieșit la iveală detalii șocante, victima fiind dezbrăcată, legată de un scaun și bătută până la epuizare. Pentru ca victima să nu plece, Marius ar fi bătut un cui în perete și l-a tras peste ușă. Apoi, Marius ar fi început să o lovească fără milă. Apoi a intervenit și vărul său, Ionuț Marian, care s-a trezit când a auzit scandal. 
Anchetatorii ne-au spus că victima a fost lovită cu un scaun, un ciocan, dar și cu un bidon de 20 litri, plin cu apă, care era aruncat ca o minge peste victimă. Când au văzut că victima nu mai mișcă, cei doi ar fi așezat-o pe un pat și ar fi încercat să-i toarne cafea pe gât în speranța că se va dezmeteci. Apoi, ar fi spălat victima, ar fi îmbrăcat-o în pijamale, după care au sunat la 112. Au spus că au găsit un bărbat într-un șanț și că l-au adus acasă la ei pentru a-l salva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?