Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

INFOPOL


Evenimente rutiere

    La data de 8 iunie a.c., ora 06.30, pe DC 169 în comuna Tâmboiești, S. Georgică, de 24 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de un atelaj hipo care circula în fața sa, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a căruțașului S. Viorel, de 56 ani, și rănirea ușoară a pasagerului S. A., de 13 ani, ambii din comuna Sl. Bradului. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactiate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 8 iunie a.c., ora 14.19, pe DN 2 în comuna Popești, la km 168+900m, G. Cristian, de 36 ani, din comuna Sl. Bradului, în timp ce conducea o autoutilitară a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu ansamblul format dintr-un autotractor și semiremorcă, condus de A. Nicolae, de 55 ani, din comuna Vadu Pașii, județul Buzău, care încercând să evite coliziunea frontală a virat dreapta și l-a acroșat pe biciclistul G. Aurel, de 59 ani, din municipiul București. În urma producerii evenimentului a rezultat decesul lui G. Cristian, rănirea gravă a biciclistului și rănirea ușoară a lui A. Nicolae. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactiate a modului de producere a evenimentului.   

Deces cercetat de polițiști

    La data de 8 iunie a.c., ora 20.40, poliștiii adjudeni au fost sesizați despre faptul că C. Ionel, de 54 ani, a fost găsit spânzurat în curtea locuinței sale. În urma primelor verificări efectuate s-a stabilit faptul că acesta se afla singur la domiciliu, iar de o perioadă de timp manifesta un comportament depresiv datorită unor probleme.
Cadavrul a fost transportat în vederea efectuării necropsiei.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?