Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Elisei Ardean, pentru alţi trei ani la Baia Mare


Vicecampioana HCM Baia Mare a anunțat ieri prelungirea contractelor pentru două dintre jucătoarele de bază ale formației. E vorba de portarul Paula Ungureanu (35 de ani), care va mai rămîne pentru încă doi ani la Baia Mare, și de căpitanul Valentina Elisei Ardean (33 de ani), jucătoare vrânceană care a semnat o nouă înțelegere, pe trei ani. „Încă o dată am ales cu sufletul. E greu să te desparți de cineva de care te-ai atașat atît de mult, e greu să te desparți de atmosfera de aici, de publicul băimărean. Am încredere în viitor”, a declarat Paula Ungureanu.
Conducerea echipei maramureșene a anunțat că se va despărți de toate jucătoarele străine, urmînd să le păstreze doar pe olandeza Abbingh, pe macedoneanca Gjorgjevska și unguroaica Szucs. Vor pleca, în schimb, Do Nascimento, Arenhhardt, Davîdenko, Makeeva, Lobach și Herrem.
Va veni, în schimb, franțuzoaica Allison Pineau, cea care a mai jucat în România, un sezon, la Oltchim Rm. Vîlcea. De atunci însă, centrul naționalei Franței a mai trecut pe la Krim Ljubljana și Vardar Skopje.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?