Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

INFOPOL


Evenimente rutiere

    La data de 25 mai a.c., ora 11.45, polițiștii rutieri au depistat-o pe B-dul Gării, din municipiul Focșani, pe C. Carmen, de 31 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având autorizația de circulație provizorie expirată din data de 20 mai a.c. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 25 mai a.c., ora 12.30, pe DC Novăcești, polițiștii din Adjud au depistat un minor, în vârstă de 16 ani, din comuna Păunești, în timp ce conducea un moped neînregistrat și fără a deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 25 mai a.c., ora 13.15, pe DN 2 M, polițiștii din Andreiașu l-au depistat pe C. Tachi, de 50 ani, din Tecuci, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism, fără a avea acest drept. În cauză a fost întocmit dosar penal.
   
    La data de 25 mai a.c., ora 19.00, I. Georgică, de 44 ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Principală din Suraia, a efectuat manevra de viraj către stânga fără a se asigura și a intrat în coliziune cu o autospecială de poliție, care circula regulamentar. În urma impactului, ambele autoturisme au fost avariate. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Deces cercetat de polițiști

    La data de 23 mai a.c., polițiștii din Străoane au fost sesizați despre faptul că Å¢. Gheorghe, de 77 ani, din comuna Străoane, județul Vrancea, este decedat la domiciliul său din comuna Străoane. În urma constatărilor efectuate cu ocazia cercetării la fața locului, precum și a concluziilor medicului legist, s-a stabilit că bărbatul s-a sinucis prin înjughiere cu un cuțit.

Accident de muncă

    La data de 25 mai a.c., O. Alexandru, din comuna Cosmești, sat Băltăreți, județul Galați, angajat al unei societăți comerciale, a suferit un accident în timp ce executa activități la mașina de tensionare a armăturii pentru stâlpi din beton, la punctul de lucru Doaga. Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și a rămas internat la Secția Chirurgie.    În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?