Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Sportivi de la CS Nidan Focşani, medaliaţi la Campionatul Naţional de Kick Boxing


Duminică s-a desfășurat la Centrul Sportiv Apollo din București, Campionatul Național de Kick Boxing fiind cuprinse stilurile de luptă full contact, low kick, kick light și musical forms. Deschiderea a fost făcută de către președintele Federației Române de arte mațriale de contact, maestrul Dumitru Mocănașu și președintele departamentului de ALL STYLE, maestrul Ionel Gârbea. A fost o competiție interesantă la care au participat 29 de cluburi din toata țară printre care amintim CS SORA, CLUBUL ROMAN DE KENDO, CS PREDA PITEÅžTI, K1 GYM, CLUBUL TSUNAMI, AMBIÅ¢IA MÄ‚DÄ‚LIN etc.
Delegatia clubului Nidan Focșani a fost formată din: antrenor Dănuț Pleșa-Plugaru, instructor Dan Rădulescu Scutaru, juniori –  Cioarec Robert,  Porumboiu Alexandru, seniori – Trofin Gabriel, Mihalache Robert, Chipăilă Adrian, Stoian George Bogdan, Zalica Alexandru, Luchian Ionuț, Bradea Dan și Dragomir Andreea. Au fost meciuri cu o mare încărcătura fizică și psihică, sportivii de la Nidan Focșani reușind să se claseze pe primele 3 locuri ale podimului.
Locul I și medalie de aur pentru Dan Bradea la FULL CONTACT, locul II și medalie de argint pentru Cioarec Robert și Zalica Alexandru la KICK LIGHT, locul III și medalie de bronz pentru Porumboiu Alexandru, Luchian Ionuț la KICK LIGHT, Chipăilă Adrian, Mihalache Robert, Trofin Gabriel și Stoian George Bogdan la LOW KICK.
Dragomir Andreea a susținut o frumoasă demonstrație de MUSICAL FORMS și putând astfel să participe la CAMPIONALUL EUROPEAN care va avea loc anul acesta în Spania. „Am fost însoțiți și de câțiva membri și simpatizanți ai clubului care ne-au susținut pe întreaga desfășurare a competiției ce s-a dovedit a fi una extrem de dură, unde s-au putut vedea atât meciuri câștigate la puncte, dar au fost și knokdown-uri, precum și knok-out-uri spectaculoase. Le mulțumim sportivilor pentru dăruirea de care au dat dovadă făcând ca și de data aceasta Clubul Sportiv NIDAN să strălucească. De asemeni ținem să mulțumim pentru sprijinul financiar acordat sponsorului nostru UMO SERV, reprezentat prin domnul Marius Ulmeteanu”, a spus antrenorul Dănuț Pleșa Plugaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?