Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Voinţa DEEP SERV – Pamiro Construct şi Arena – Sanorom sunt derby-urile sferturilor în Cupă


Baza Sportivă EnergoSport a fost gazda jocurilor din turul 3 din Cupa României la minifotbal. Etapele 2 și 3 din grupele cupei desfășurate în weekend nu au produs nicio surpriză, toate echipele participante în play-off-ul Ligii de minifotbal calificându-se în bloc în sferturile de finală. În grupa A, deținătoarea trofeului, Voința DEEP SERV a câștigat grupa fără emoții, iar Auto ZBR-ul lui Bogdan Vrabie a scos finalista sezonului trecut, Jess Caffè din ecuația calificării, după victoria cu 5-3. Răzvan Sava și Cristian Bîra au reușit câte o dublă în acest joc câștigat după o pauză de 8 jocuri fără victorie în sezonul de primăvară.
Flux DiaCarn a trecut fără emoții de echipa de Liga 2, Pantzer Vidra și a trimis pe Pamiro Construct în sferturi cu Voința în Grupa B, iar Sarorom Bolotești a bătut pe ACS Mausoleul Mărășești cu tripla lui Claudiu Ionescu în Grupa D. Dr.GSM&Global Proiect câștigă greu cu Casa Panciu din Liga 2, dar termină pe prima poziție în grupă , rezervându-i Arenei o întâlnire în sferturi cu Sanorom Bolotești.
Duminică, 17 mai vor avea loc semifinalele după sistemul I-III și II-IV, urmat de jocul amical dintre managerii și antrenorii echipelor participante în sezonul 2014-2015 din Liga de minifotbal. Finala Cupei României va avea loc cu începere de la ora 20.00, urmată de festivitatea de premiere. Câștigătoarea fazei locale a Cupei României la minifotbal va participa direct la turneul final în perioada 26-28 iunie în organizarea Federației de minifotbal din România în trei orașe din Moldova, Piatra-Neamț, Roman și Pașcani.

Rezultatele etapei a III-a:   
Grupa A: Jess Caffe – Auto ZBR 3-5 (0-1).
Grupa B: Flux DiaCarn – Pantzer Vidra 7-2 (3-0),
Grupa C: GSM&Global Proiect – Casa Panciu 2-1 (2-1),
Grupa D: Sanorom Bolotești – ACS Mausoleul Mărășești 6-2 (4-1).
   
Sferturile de finală ale fazei locale ale Cupei României la minifotbal (vineri, 15 mai):
ora 19.00: Voința DEEP SERV – Pamiro Construct,
ora 19.45: Auto ZBR – Flux DiaCarn,
ora 20.30: Dr.GSM& Global Proiect – ACS Mausoleul Mărășești,
ora 21.15: Arena – Sanorom Bolotești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?