Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Infopol


Infracțiuni la regimul circulației rutiere
 La data de 4 mai a.c., orele 09.30, în municipiul Focșani, polițiștii rutieri l-au depistat pe D. Todorache, de 55 ani, din comuna Ciorăști, în timp ce conducea un autoturism, având autorizația provizorie de circulație expirată. În cauză a fost întocmit dosar penal. 
 La data de 4 mai a.c., orele 12.05, pe DJ 204B, în comuna Măicănești, Åž. Åžtefan, de 26 ani, din comuna Boldu, județul Buzău, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neatenției în conducere a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului, rănindu-se ușor. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
 La data de 4 mai a.c., orele 23.35, pe DN 23B, în comuna Măicănești, polițiștii l-au depistat pe V. Iulian, de 26 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având autorizația de circulație provizorie expirată. În cauză a fost întocmit dosar penal. 
Radare
DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești; 
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?