Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

INFOPOL


Infracțiuni la regimul circulației rutiere

    La data de 22 aprilie a.c., polițiștii din Panciu, cu ocazia executării activităților specifice, au depistat-o pe C. Larisa, de 27 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism cu număr de înmatriculare de Anglia. Aceasta le-a prezentat polițiștilor un permis de conducere provizoriu, valabil doar pe teritoriul Angliei, fără a poseda alt tip de permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 22 aprilie a.c., orele 14.10, polițiștii din Å¢ifești l-au depistat pe DJ 205, sat Oleșești, pe D. Mihai, de 55 ani, în timp ce conducea un tractor, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 23.04.2015, orele 04.00, polițiștii rutieri l-au depistat în municipiul Focșani pe O. Pandero, de 40 ani, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?