Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

INFOPOL


Tăiere ilegală și furt de arbori

    La data de 21 aprilie a.c., orele 09.10, cu ocazia activităților specifice desfășurate, polițiștii din Valea Sării l-au depistat pe C. Teofil, de 38 ani, din localitate, în timp ce sustrăgea mai mulți arbori (specie salcâm), tăiați ilegal din fondul forestier. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală și furt de arbori.

    La data de 21 aprilie a.c., polițiștii din Vrâncioaia s-au sesizat despre faptul că în cursul lunii martie 2015, T. Simion, de 52 ani, din localitate, a tăiat și sustras ilegal opt arbori, esență foioase, dintr-o pădure proprietate privată. În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală și furt de arbori.

Dosare penale la regimul circulației rutiere

    La data de 21 aprilie a.c., orele 10.10, pe DC 184, polițiștii din Slobozia Bradului l-au depistat pe C. Viorel, de 30 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit și faptul că numerele de înmatriculare montate pe autoturism erau retrase din circulație. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 21 aprilie a.c., orele 15.25, cu ocazia activităților specifice desfășurate, polițiștii din Păunești l-au depistat pe S. Viorel, de 23 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped pe drumul comunal fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.   

    La data de 21 aprilie a.c., orele 16.00, pe DN2-E85, în comuna Urechești, polițiștii rutieri l-au depistat pe M. Dragoș, de 35 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având montate numere de înmatriculare false. În cauză a  fost întocmit dosar penal.

Furt cercetat de polițiști

    La data de 21 aprilie a.c., orele 19.00, M. Ionuț, din comuna Å¢ifești, a sesizat poliția cu privire la faptul că i-a surprins pe E. Vasile, de 45 ani, și E. Stelică, de 30 ani, din localitate, în timp ce sustrăgeau spaliere din beton, din via sa. În cauză a fost întocmit dosar penal, cei doi bărbați fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?