Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

GALERIE FOTO: EXPOZIŢIE pe …. ferestrele Monitorului de Vrancea


Focșănenii care doresc să-și încălzească sufletul în acest friguros început de primăvară și care vor să-și bucure privirea fie și câteva minute cu o expoziție absolut inedită, nu trebuie decât să treacă prin fața sediului Monitorului de Vrancea! Geamurile s-au transformat, de vineri, în adevărate simeze pe care elevii clasei a II-a A de la Școala „Ioan Basgan” din Focșani și-au expus picturile realizate cu evidentă pasiune, talent și imaginație. Copiii, coordonați de învățătoarea Mariana Ichim și profesorul îndrumător Veronica Groper s-au gândit să-și expună… altfel minunatele lucrări, în cadrul „Săptămânii altfel”! Vernisajul originalei expoziții intitulate „Renașterea naturii” va avea loc luni, la ora 11.00, la sediul cotidianului nostru. Aici, micii artiști ai penelului invită toți iubitorii de frumos. Ei doresc să dăruiască tuturor celor care li se vor alătura, câte un strop de emoție colorată, cu tușe de inocență și gingășie. „Acțiunea aceasta este organizată în cadrul „Săptămânii altfel”. Expoziția cuprinde o parte dintre picturile realizate de elevi la orele de educație plastică și reprezintă peisaje și simboluri de toamnă și primăvară. Am mai avut expoziții în cadrul școlii, noutatea constituind-o acum modul de prezentare”, a declarat învățătoarea Mariana Ichim. Totodată, profesorul îndrumător Veronica Groper a explicat că lucrările ce constituie expoziția au fost realizate în acuarelă. „Copiii au lucrat cu elemente de limbaj plastic și anume punctul, linia, pata de culoare, ritm, adică tot ce au învățat la orele de educație plastică”.
    Așadar, nu ezitați să vizionați expoziția micilor artiști ai penelului de la Școala „Ioan Basgan” care, deși sunt doar în clasa a II-a, reușesc să uimească și să aducă bucuria și emoția în inima oricui le privește lucrările, adunate într-o remarcabilă explozie de culoare!
    Vă reamintim că elevii vrânceni care doresc să afle secretele meseriei de jurnalist, le pot comunica dorința lor cadrelor didactice. Profesorii ne pot trimite e-mail pe adresa redactie@monitorulvn.ro. Cotidianul „Monitorul de Vrancea” vă propune ca o echipă de redactori știri să participe la orele deschise având ca temă „Jurnalismul”. De asemenea, pot fi efectuate vizite la sediul redacției, din strada Tinereții nr.1, sub genericul „Jurnalist pentru o oră”.

18 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?