Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

755 de posturi disponibile pentru pretransfer, doar 100 de candidați



Lista posturilor și catedrelor disponibile pentru etapa de pretransfer a cadrelor didactice a fost publicată pe site-ul Inspectoratul Åžcolar Județean (ISJ) Vrancea. Aceasta cuprinde 755 de posturi și catedre complete și incomplete, pentru care pot opta cele 100 de cadre didactice care au depus dosare pentru etapa de pretransfer. Sunt disponibile posturi de educatoare, învățătoare și profesori. 
Până pe 7 aprilie, cadrele didactice care doresc pretransfer prin consimțământ trebuie să depună dosarele la școlile ale căror titulare doresc să devină. Pe 8 aprilie, în Consiliile de Administrație ale școlilor vor fi analizate cererile, iar eventualele contestații, în cazul unui răspuns negativ, se depun la comisia de mobilitate a personalului didactic de la nivelul ISJ în perioada 8-9 aprilie. Cererile de pretransfer consimțit între unitățile de învățământ vor fi soluționate în ședință publică la ISJ, pe 17 aprilie.
Potrivit legislației, cadrele didactice care solicită pretransfer prin schimb de posturi trebuie să depună cereri la unitățile de învățământ care au publicat posturi didactice /catedre vacante pentru obținerea acordului pentru pretransfer, precum și la unitățile de învățământ la care sunt titulare pentru obținerea acordului de principiu pentru pretransfer până pe 7 aprilie. Pe 8 aprilie vor fi analizate cererile în consiliile de administrație ale școlilor, iar contestațiile se vor depune la comisia de mobilitate a personalului didactic de la nivelul ISJ în zilele de 8-9 aprilie. Soluționarea contestațiilor se va face în perioada 14-16 aprilie, iar pe 17 aprilie vor fi soluționate în ședință publică cererile de pretransfer consimțit între unitățile de învățământ.
Lista cu posturile pentru pretransfer AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?