Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Doi bărbați au furat produse din carne în valoare de peste 10 mii de lei


Doi angajați ai unei societăți comerciale din Focșani vor fi judecați pentru delapidare. Ei sunt acuzați că au sustras diferite produse din marfa pe care trebuiau să o ducă unor beneficiari, produse pe care le-au vândut. Prejudiciul creat este de peste 10 mii lei.
    Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalului Vrancea, care au dispus trimiterea în judecată a lui Ionuț B., de 24 de ani, din Vârteșcoiu, și Marius Daniel Z., de 31 de ani, din Focșani, fapta a fost comisă în luna noiembrie a anului trecut. Pe parcursul lunii respective, cei doi au sustras produse din carne, pe care mai apoi le-au dus într-un depozit din Focșani pentru a fi vândute. Într-o singură lună, cei doi au reușit să creeze firmei la care erau angajați un prejudiciu de 10.695 lei, sumă care nu a fost recuperată, după cum se arată în rechizitoriu.
    Neregulile au fost constatate în urma unor verificări efectuate de reprezentanții firmei, care au și făcut sesizarea. La audieri, cei doi au recunoscut comiterea faptei. Întrucât nu a fost recuperat prejudiciul, s-a instituit sechestru asigurator pe bunuri ce le aparțin.
    Dosarul a fost înaintat spre soluționare magistraților Tribunalului Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?