Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Coliziune între o mașină și un moped, după o întoarcere neregulamentară


Două persoane au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Focșani, ieri dimineață, după ce au fost rănite într-un accident rutier. Evenimentul a avut loc pe strada Bucegi, din Focșani, iar victimele se aflau pe un moped. Potrivit informațiilor primite de la polițiști, șoferul unui autoturism Renault, Haralambie V., a efectuat o manevră de întoarcere fără să se asigure, moment în care a intrat în coliziune cu un moped, condus de Ionel L.. În urma accidentului, acesta din urmă și un pasager de pe moped au ajuns la spital.
La locul accidentului a ajuns o ambulanță SAJ și o ambulanță SMURD. În urma primelor investigații medicale, conducătorul mopedului și pasagerul nu ar fi suferit răni grave. „Din primele verificări a rezultat că un șofer, care conducea un autoturism marca Renault, pe strada Bucegi, din municipiul Focșani, a efectuat o manevră de întoarcere neregulamentară, moment în care a intrat în coliziune cu un moped. În urma impactului, conducătorul mopedului și un pasager de pe acesta au fost răniți, fiind transportați la spital pentru investigații medicale. Atât conducătorul autoturismului cât și cel al mopedului au fost testați cu aparatul alcooltest, în ambele cazuri rezultatul fiind negativ. A fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a accidentului și a vinovăției, urmând a fi dispuse măsurile legale”, ne-a declarat comisar Mădălin Ciolan, de la Biroul Rutier Focșani.
    În perioada următoare, odată cu încălzirea vremii, în trafic vor fi din ce în ce mai multe mopeduri, fapt pentru care șoferii trebuie să fie și mai atenți. Desigur că și conducătorii de mopeduri trebuie să respecte regulile de circulație, pentru a nu fi victimele unor evenimente nedorite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?