Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

GALERIE FOTO: Bărbat acroșat de un Ford Ka chiar pe trecerea de pietoni


Un bărbat a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Focșani, vineri după-amiază, după ce a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni, după cum au stabilit polițiștii în urma primelor verificări. Evenimentul rutier a avut loc pe Bulevardul Independenței, pe trecerea de pietoni din apropierea sensului giratoriu care duce spre  Piața Moldovei.
Potrivit anchetatorilor, până aproape de trecere, victima, Vergil Vasile B., s-a deplasat pe o bicicletă, după care a coborât de pe aceasta și s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal. A fost acroșat de un autoturism Ford Ka, ce circula pe direcția Obor-Centru, pe banda II, condus de Gheorghe C., de 55 de ani. În urma impactului, pietonul a fost proiectat pe partea carosabilă, fiind rănit. El a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru investigații medicale, urmând ca medicii să stabilească dacă rănite suferite sunt grave sau nu. Atât pietonul cât și conducătorul auto au fost testați cu aparatul alcooltest. În cazul primului rezultatul alcoolemiei a fost de 0,14 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, iar în cazul șoferului rezultatul a fost negativ.
    Polițiștii ne-au spus că a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. „Din primele verificări a rezultat că un șofer în vârstă de 55 de ani, în timp ce conducea un autoturism marca Ford Ka, dinspre Obor către Centru, pe banda II, a acroșat un pieton care se angajase în traversarea Bulevardului Independenței pe marcajul pietonal, acesta deplasându-se pe lângă o bicicletă. În urma impactului, pietonul a fost proiectat pe partea carosabilă. În continuare se efectuează verificări pentru stabilirea vinovăției celor doi participanți la trafic”, ne-a declarat inspector principal Ionuț Groza, de la Biroul Rutier Focșani.

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?