Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

I-a crestat gâtul fostei iubite, din gelozie


   Un bărbat din județul Bacău a ajuns să fie acuzat de tentativă de omor, după ce i-a crestat gâtul fostei iubite cu un cuțit, din gelozie. Este vorba de Vasile L., de 44 de ani, din localitatea băcăuană Balcani. Acesta a trăit în concubinaj cu o vrânceancă, dar povestea de dragoste dintre cei doi se sfârșise cu un an înainte de agresiune.
   Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, la data de 25 februarie, în jurul orelor 22.00, omul a intrat în locuința fostei iubite și fiind sub influența băuturilor alcoolice, și-a amintit că femeia nu prea a fost ușă de biserică. El a sărit asupra victimei, punându-i cuțitul la gât. Femeia a reușit să scape, fiind doar crestată de lama cuțitului. Partea vătămată a avut nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale pentru a se reface.
   În fața procurorului, la audieri, omul a recunoscut fapta, dar a susținut că nu intenționa să o omoare, ci mai mult să o sperie. Dosarul a fost inițial instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu, dar ulterior a fost preluat de Parchetul Județean, fiind vorba despre o tentativă de omor.
În prezent, dosarul este pe rolul Tribunalului Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?