Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Spor pentru condiții deosebit de periculoase pentru personalul din centrele de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică


    Senatul a adoptat miercuri, 4 martie, amendamentul depus de senatorul PSD Liviu Pop la Ordonanța de Urgență nr. 83 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2015, care prevede acordarea sporului pentru condiții deosebit de periculoase personalului din centrele de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică.
Modificarea vizează ca începând cu anul 2015, personalul din centrele de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică reorganizate după anul 2009 sau nou-înființate după anul 2009 să beneficieze de sporul pentru condiții deosebit de periculoase în mod similar ca și personalul din centrele de recuperare și reabilitare care în luna decembrie 2014 a beneficiat de acest spor. De asemenea, prin această prevedere, se are în vedere eliminarea discriminărilor salariale între aceleași categorii de personal bugetar, care își desfășoară activitatea în aceleași tipuri de centre de recuperare, respectiv cu specific neuropsihiatric, asigurându-se astfel, aplicarea unitară a legii„, se precizează în comunicatul de presă trimis redacției noastre.
Camera Deputaților este camera decizională în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?