Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Încep înscrierile pentru postul de manager al Spitalului Adjud


Înscrierile pentru postul de manager al Spitalului Municipal Adjud vor începe astăzi. Potrivit publicației de concurs, doritorii trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să fie absolvenți de învățământ superior medical, economico-financiar sau juridic; absolvenți ai unor cursuri de perfecționare în management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătății și stabilite prin ordin al Ministrului Sănătății ori absolvenți ai unui masterat sau doctorat în management sanitar, economic ori administrativ, organizat într-o instituție de învățământ superior acreditată potrivit legii; să aibă cel puțin 2 ani vechime în posturi prevăzute cu studii superioare de lungă durată conform legii; să nu fie condamnați penal sau în curs de urmărire penală; să fie apți din punct de vedere medical (fizic și neuropsihic); să nu aibă vârstă de pensionare conform legii; să nu se regăsească în niciuna din situațiile prevăzute la art. 180 din Legea 95/2006, referitoare la incompatibilități și/sau conflict de interese.
Dosarul de concurs trebuie să cuprindă următoarele documente: cererea de înscriere; copia actului de identitate; copia legalizată a diplomei de licență sau echivalente; copia legalizată a documentelor care atestă absolvirea cursurilor de perfecționare în management sau management sanitar ori copia legalizată a diplomelor masterat sau doctorat în management sanitar, economic sau administrativ, organizat într-o instituție de învățământ superior acreditată, potrivit legii; documente care să ateste calitatea de cadru didactic sau copie legalizată a certificatului de medic primar; curriculum vitae; copii ale diplomelor de studii și alte acte ce atestă efectuarea unor specializări competențe/ atestate etc. în domeniul managementului sanitar; adeverință care atestă vechimea în posturi cu studii universitare de lungă durată sau copie după carnetul de muncă certificată „în conformitate cu originalul” de către conducerea unității; cazierul judiciar și cazierul fiscal; adeverință din care rezultă că este apt medical fizic și neuropsihic; declarația notarială pe propria răspundere privind necolaborarea cu securitatea înainte de anul 1989; declarație notarială pe propria răspundere că nu este urmărit penal și nu are cunoștință că a fost începută urmărirea penală asupra sa; copie legalizată a actelor prin care și-a schimbat numele, după caz; proiectul de management realizat de candidat; chitanța de plată a taxei de participare la concurs. Taxa de participare la concurs este de 1.000 lei.
Concursul se va desfășura la sediul Spitalul Municipal Adjud, în două etape, după cum urmează: pe 2 aprilie proba scrisă, test grilă de verificare a cunoștințelor și 6 aprilie proba de susținere a proiectului de management, completată de un interviu de selecție.
Reamintim că medicul Gheorghe Bercea, care a ocupat mai mulți ani la rând funcția de manager, și-a dat demisia, invocând probleme de sănătate. În prezent, funcția este ocupată Daniela Bunea, care a precizat că nu vrea să se înscrie la concurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?