Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Echipa de volei de la CNU a câștigat Cupa Unirii


Sala de sport a Colegiului Național Unirea (CNU) Focșani a găzduit Cupa Unirii la volei fete pe licee. Competiția a fost organizată de catedra de educație fizică și sport a CNU, Asociația Sportivă Școlară Unirea, Asociația Uniriștii, în parteneriat cu comisia de volei a ISJ Vrancea. La competiție au participat echipele Colegiului Economic Mihail Kogălniceanu – profesor Florin Eufrosie, Colegiului Tehnic Edmond Nicolau – profesor dr. Ionel Ambrosie, Liceului Pedagogic Spiru Haret – profesor Constanța Călțun și CNU – profesor Viorel Paizan. Competiția a contat și pentru etapa municipală a ONSS volei fete licee.
După desfășurarea partidelor, echipele câștigătoare au fost următoarele: locul I Colegiul Național Unirea, locul II Colegiul Edmond Nicolau, locul III Colegiul Mihai Kogălniceanu, iar locul IV Liceul Spiru Haret. Toate cele patru echipele s-au calificat la etapa județeană, care va desemna echipa ce va reprezenta Vrancea la etapa de zonă a ONSS volei fete licee.
Premii speciale au primit sportivele: Cristina Ivande la Liceul Spiru Haret, Irina Bratu de la Colegiul Economic, Elena Sîntion de la Edmond Nicolau și Ana Negrușa de la CNU. O diplomă specială a primit și arbitrul competiției, profesorul Laurențiu Bosnea, profesor la Școala Gimnazială Vîrteșcoiu și arbitru de volei.
La festivitatea de premiere, profesorul Ionel Ambrosie, inspector de specialitate, le-a vorbit elevilor despre importanța practicării sportului și a exercițiilor fizice. Premierea a fost făcută de profesorul Viorel Paizan. S-au acordat diplome și cupe echipelor participante, diplome antrenorilor și arbitrilor, diplome celor mai bune jucătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?