Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

„Patru poveşti gogonate“, lansate la Odobești


Casa de Cultură „Constantin C. Giurescu” din Odobești vă invită, azi, la lansarea celei mai recente lucrări a scriitorului Gheorghe Mocanu. Este vorba despre volumul „Patru povești gogonate” (Editura Terra, Focșani, 2015).
Scriitorul Gheorghe Mocanu a declarat că chiar dacă ne aflăm în era tehnologiei informatice, cartea nu poate fi înlocuită cu nimic. „Într-o lume în care mișto-ul, persiflarea, desconsiderarea și negarea a tot ce este valoros din jurul nostru tind să devină reguli de viață, vă propun o carte cu pagini reale, cu povesti de seară, care poate fi citită lângă copiii noștri, detașându-ne, atât noi, cât și ei, măcar pentru câteva clipe, de scaunul roșu al calculatorului. Cartea beneficiază de ilustrații superbe lucrate de un pictor recunoscut – d-na Virginia-Georgescu Hossu. Vă doresc lectură plăcută și nu uitați! Cartea nu poate fi înlocuită cu nimic! Numai citind ne putem închipui acțiunea așa cum dorim noi, în locul visat de noi. Cartea este singura care ne face să gândim, ne pune imaginația în mișcare și ne face să trăim clipele așa cum le dorim”, spune scriitorul Gheorghe Mocanu despre cartea de „povești gogonate”.
Autorul este membru al Uniunii Scriitorilor din România, iar cele patru povești au fost premiate la concursuri naționale de creație literară. Este bine de reținut că volumul de povești are o latură educativă, pune accent pe valorile umane și este, din acest punct de vedere, un cadou minunat pe care părinții îl pot oferi copiilor. Evenimentul de lansare a volumului „Patru povești gogonate” va debuta la ora 11.30, în Sala de cinema a Casei de Cultură și se va desfășura în parteneriat cu Liceul Teoretic „Duiliu Zamfirescu” din Odobești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?