Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Expoziţie de artă contemporană „10+1 Lepşa 2014“


          Consiliul Județean Vrancea, Centrul Cultural Vrancea și Uniunea Artiștilor Plastici din România și Filiala U.A.P. Vrancea vă invită joi  22.01.2015, ora 17.00, la Galeriile de Artă din Focșani la vernisajul Expoziției de artă contemporană „10+1 Lepșa 2014”.
          Lucrările care vor fi expuse au fost realizate în cadrul Simpozionului Național de Pictură, ediția a IV-a care s-a desfășurat în perioada
15-21septembrie 2014, în localitatea Lepșa,Vrancea. Lucrările pe care artiștii le donează Centrului Cultural Vrancea, la finele Simpozionului, sunt lucrări  de atelier, lucrări elaborate care îmbogățesc patrimoniul instituției noastre. Expoziția dedicată Zilei Unirii reunește alături de Liviu Nedelcu 10 artiști care au participat la ediția din 2014 a Simpozionului Național de Pictură de la Lepșa. Pe simezele Galeriilor de Artă din Focșani vor expune artiștii plastici: Gheorghe Anghel, Maria Balea, Titi Ceară, Onisim Colta, Ghenadie Jalbă, Valeriu Mladin, Liviu Mocan, Mircea Roman, Florentina Voichi, Ion Zderciuc și Liviu Nedelcu din Focșani.
         Curatorul expoziției va fi artistul plastic, prof. dr. Liviu Nedelcu, director al Centrului Cultural Vrancea.
         Expoziția va fi vernisată de către criticii de artă Alexandra Titu și Constantin Prut.

Prof. dr. Liviu Nedelcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?