Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

UNCJR şi-a desemnat membrii în Comitetul Regiunilor


Adunarea Generală a Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România (UNCJR) s-a reunit, luni, în ședință extraordinară, la Palatul Parlamentului. Åžedința a fost prezidată de președintele UNCJR, Marian Oprișan, iar pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul de hotărâre privind desemnarea reprezentanților UNCJR la Comitetul Regiunilor. UNCJR va avea în Comitetul Regiunilor șase membri titulari și șase supleanți.
    Cei șase membri titulari ai UNJCR în Comitetul Regiunilor sunt: președintele CJ Dolj, Ion Preoteasa, președintele CJ Ialomița, Silvian Ciupercă, președintele CJ Dâmbovița, Adrian Å¢uțuianu, președintele CJ Călărași, Răducu Filipescu, președintele CJ Iași, Cristian Adomniței, și președintele CJ Harghita, Borboly Csaba. Aceștia au un mandat de cinci ani.
    Desemnarea reprezentanților UNCJR la Comitetul Regiunilor va fi validată prin Memorandum de către Guvern, în data de 14 ianuarie, iar săptămâna viitoare, în jurul datei de 20 ianuarie, vor fi organizate alegeri pentru structurile de conducere ale Comitetului Regiunilor. Tot în ședința de luni a fost aprobată achiziționarea unui imobil în care să funcționeze structura centrală a Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România. 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?