Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

La plimbare cu metroul în boxeri cu dantelă şi pantaloni scurţi


Boxerii în dungi, roșii și cu dantelă, dar și pantalonii scurți au fost elementele definitorii ale codului vestimentar „obligatoriu” pentru No Pants Subway Ride (Fără pantaloni la metrou), un eveniment desfășurat duminică, în premieră în Capitală, la care au participat câteva zeci de călători. Evenimentul „No Pants Subway Ride”, care are loc la nivel mondial începând din 2002, s-a desfășurat pentru prima dată și în Capitală, duminică, de la ora 15.00, când bucureștenii au fost invitați să se plimbe cu metroul fără să poarte pantaloni.

La ora 14.40, câteva zeci de persoane, printre care organizatorii acestui eveniment, s-au strâns la intrarea în stația de metrou Unirii – Hanul lui Manuc. În acest an, la eveniment au participat cel puțin 60 de orașe din lume, fiind pentru prima dată când manifestarea a fost organizată și la București, potrivit informațiilor prezentate pe pagina de Facebook dedicată „No Pants Subway Ride”. 
Adolescenții au apreciat cel mai mult plimbarea fără pantaloni la metrou. „Este haios. Fac oamenii să zâmbească. Este foarte amuzant”, au afirmat câțiva adolescenți, înainte să coboare la stația Unirii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?