Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Hoțul care i-a furat banii afaceristului Gîrboiu, trimis în judecată


Bărbatul care l-a urmărit pe afaceristul Constantin Gîrboiu, apoi i-a furat banii abia scoși de la bancă, a fost trimis în judecată. Este vorba de Adrian Alexandru M., de 38 de ani, din București. În sarcina sa s-au reținut două infracțiuni de furt calificat. 
 În rechizitoriul procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, care au dispus trimiterea bucureșteanului în judecată, se arată că în data de 11 septembrie 2013, acesta a furat dintr-o mașină parcată pe strada Milcovul suma de 10.000 lei. El a urmărit victima pe parcursul întregii zile, așa că a știut că aceasta a scos bani de la bancă. În momentul în care partea vătămată și-a parcat mașina și a lăsat banii în interior, bucureșteanul a acționat. A spart geamul, a luat banii și dus a fost. 
 Cea de-a doua victimă a bucureșteanului a fost Constantin Gîrboiu. Banii acestuia, respectiv 21.000 lei și 125 de euro, dar și un portmoneu cu documente și carduri, au fost furați în data de 18 septembrie 2013. Și el a fost urmărit, banii fiindu-i furați în timp ce se afla în apropierea unei unități bancare de pe Bulevardul Gării. Dacă în cazul primei infracțiuni se știe clar că a sustras banii după ce a spart geamul, în cazul celei de-a doua lucrurile nu mai sunt la fel de clare. Anchetatorii bănuiesc că inculpatul a deschis mașina folosind chei potrivite, ori prin folosirea unui sistem de bruiaj a telecomenzii autoturismului.  Inculpatul nu a recunoscut comiterea faptelor și nu a dat niciun fel de declarație.  
În dosar a mai fost cercetat încă un bărbat, dar în situația acestuia cauza a fost disjunsă, cercetările fiind continuate pentru aceeași infracțiune. Adrian Alexandru M. a fost și arestat la finele lunii septembrie 2013, iar măsura i-a fost prelungită până în data de 17 ianuarie a.c., după care a fost pus în libertate. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?