Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Sărbătoare la Liceul cu Program Sportiv Focşani


Elevi, antrenori, dar și profesori ai Liceului cu Program Sportiv Focșani au trăit cele mai frumoase clipe din acest an. Cei mai buni sportivi ai liceului, care au adus medalii din întrecerile naționale și internaționale, au fost răsplătiți aseară pentru performanțele lor în cadrul unei festivități care a avut loc la Teatrul Municipal Ghe. Pastia din Focșani.
Chiar dacă nu au primit stimulente financiare, elevii de la „Sportiv” au primit diplomele cu lacrimi în ochi și au promis că se vor strădui ca, și la finalul anului 2015, să se afle în fața colegilor de școală și să fie răsplătiți cu aplauze pentru medaliile pe care le vor lua în competiții. „Serbarea a fost ca un banchet pentru elevii liceului nostru”, ne-a declarat directorul Liceului cu Program Sportiv Focșani, Mihai Petruț. Liceul cu Program Sportiv Focșani a întocmit ierarhia primilor zece sportivi ai clubului, performeri care au obținut rezultate meritorii la competițiile naționale și internaționale organizate în acest an.
Liceul cu Program Sportiv Focșani a întocmit ierarhia primilor zece sportivi ai clubului, performeri care au obținut rezultate meritorii la competițiile naționale și internaționale organizate în acest an. Pe primul loc se află rugbistul Alexandru Savin, pe treapta a doua se situează atletul Victoraș Dogaru, iar pe poziția a treia se află echipa de rugby Under 19 și judoka Mihai Vrabie.

Cei mai buni sportivi ai LPS Focșani în 2014
1. Alexandru Savin (rugby),
2. Victoraș Dogaru (atletism),
3. echipa de rugby Under 19 și Mihai Vrabie (judo),
4. Nicoleta Ilie (judo) și echipa de marș juniori II;
5. ștafeta de juniori II și Laris Borș (judo),
6. Daniela Zgherea (judo),
7. Mircea Tomescu (judo),
8. Can Metin (judo),
9. Răzvan Burdușel și Bogdan Drîmbă (judo),
10. echipa de baschet Under 16.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?