Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Candelă veche din argint, furată din casa părintească a preotului Roșcan


Casa părintească a preotului Valeriu Roșcan, situată în comuna Cotești, a fost călcată de hoți săptămâna trecută. Potrivit informațiilor primite de la părintele Roșcan, care slujește la parohia din Dragosloveni, mama sa, Elena Roșcan, locuiește la el acasă. 
La finele săptămânii trecute a rugat o cunoștiință să meargă să facă focul în casa părintească. În momentul în care persoana respectivă a intrat în locuință, a constatat că toate lucrurile sunt răvășite. „Eu locuiesc la parohie, la Dragosloveni, iar mama locuiește la mine. Astfel, casa părintească de la Cotești a rămas singură. Vinerea trecută am rugat pe cineva să meargă să facă focul, iar în momentul în care persoana respectivă a intrat în locuință, a constatat că totul este răvășit. Practic nu a rămas un colț neatins. Un geam era deschis și a fost spart inclusiv beciul. De aici s-au furat produse perisabile, în special zarzavaturi, vin, mere, ce avea mama acolo. Iar din casă au dispărut niște obiecte vestimentare ale mamei, dar și o candelă din argint, moștenită de la bunicii bunicilor mei, de care îmi pare cel mai rău. De asemenea, a mai dispărut și o mașină de cusut, care nu mai funcționa, dar pe care o păstram cu drag, pentru că era foarte veche. Am sesizat poliția, s-a făcut constatarea, apoi cercetarea și cam atât”, ne-a precizat părintele Roșcan.
    Șeful Secției de Poliție Rurală Cotești, comisar șef Adrian Oprea, a confirmat faptul că a existat o sesizare cu privire la dispariția unor bunuri din casa mamei preotului. El a adăugat că s-au făcut verificări în acest caz, verificări care sunt continuate. Potrivit unor surse oficiale, oamenii legii au un suspect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?