Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Angajat al SGA, snopit în bătaie de un bărbat din Vidra


Un angajat al Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Vrancea a fost bătut zdravăn de un bărbat din Vidra, care a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. În rechizitoriul procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, care au dispus trimiterea în judecată a lui Ionel Robert C., de 36 de ani, din Vidra, se arată că victima a avut nevoie de 30-35 zile de îngrijiri medicale, fiind lovită cu pumnii și picioarele.
    Incidentul a avut loc în timpul desfășurării unor lucrări pe cursul râului Putna, pe raza comunei Vidra. Angajatul SGA a observat că pe o lucrare a agenției, persoane neautorizate desfășoară anumite acțiuni. La fața locului a fost găsit inculpatul, dar și fratele său, care supravegheau două utilaje ce desfășurau activități în zonă. Luați la întrebări, fratele înculpatului a început să înjure și să vorbească urât. În acel moment, angajatul SGA a intervenit pentru a aplana conflictul, numai că a fost lovit cu pumnul în față de către inculpat. După lovitura primită, partea vătămată și-a pierdut cunoștința și s-a prăbușit la pământ. Cu toate acestea, inculpatul a continuat să o lovească în brațul stâng, cu piciorul.
    La audieri, inculpatul nu a recunoscut că l-a lovit pe angajatul SGA. A spus că doar l-a împins pentru că acesta ar fi vrut să-i lovească fratele cu un bolovan. Partea vătămată se constituie parte civilă în dosar cu suma de 20 mii lei, daune morale și materiale.
    Potrivit anchetatorilor, inculpatul a mai avut probleme cu legea, el fiind condamnat tot pentru infracțiuni comise cu violență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?