Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Atleţi de la Unirea Focşani şi CSŞ Adjud, medaliaţi la Roman


În sala de atletism din Roman a avut loc o nouă ediție a concursului „Memorialul Olimpiu Constantinescu-Nehoi”. Concursul a fost organizat, ca în fiecare an, de către Clubul Atletic Roman ca o recunoaștere și o readucere aminte a celui care a fost Constantinescu-Nehoi, omul de care s-au legat și se leagă performanțele atletismului romașcan și nu numai. Pe de altă parte, întreceea a fost și un nou prilej, pentru fiecare antrenor și sportiv, de a vedea stadiul de pregătire, de a face comparație între graficul stabilit de antrenori și nivelul atins de elevi.
Clubul Sportiv Unirea Focșani a avut patru atleți pe podium: Eduard Stoica – locul I la săritura în lungime (copii I), Cosmin Iordache – locul I la cros (juniori III), Cătălina Olaru – locul II la 60m (copile I) și Ramona Ion – locul II la cros (copile I). Sportivii de la Unirea Focșani sunt antrenați de Fănel Iliescu, Corneliu Panait și Rodica Pendus. La întrecerea de la Roman au concurat peste 200 de copii, iar organizatorii au oferit primilor trei clasați medalii și premii în bani.

Rezultate bune și pentru CSÅž Adjud
    La întrecerea de la Roman au concurat și sportivi de la CSÅž Adjud. Doi dintre sportivi, Robert Neacșu (copii I) și Alexandra Nanu (junioare III) și-au îmbunătățit recordurile personale în probele de 60 metri respectiv săritura în înălțime, Sorin Albu s-a clasat pe primul loc în proba de săritura în lungime (juniori III), iar Cosmin Enache a câștigat proba de aruncarea suliței (juniori III). Atleții de la CSÅž Adjud sunt antrenați de Sorin Crăciun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?