Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Ponta: Luni voi propune Parlamentului noua structură a Guvernului


Premierul Victor Ponta a anunțat, după ședința BPN, că va propune Parlamentului noua structură a Guvernului, precizând că duminică vor avea loc Comitetul Exectutiv Național al PSD și o ședință a grupurilor parlamentare, pentru finalizarea propunerilor pentru noul cabinet. „Am discutat cu colegii din PSD și i-am informat despre discuțiile cu partenerii de guvernare, UNPR, PC și PLR, privind restructurarea guvernului. Discuțiile  vor fi finalizate zilele următoare, iar luni, pe 15, voi propune Parlamentului noua structură a Guvernului”, a anunțat Victor Ponta, după ședința Biroului Permanent Național al PSD.
Ponta a mai precizat că duminică după-amiază va avea loc ședința Comitetului Executiv Național al partidului, precum și o întâlnire a grupurilor parlamentare, pentru finalizarea structurii noului Executiv. „Binențeles, și UNPR, PC și PLR își îndeplinesc propriile proceduri, iar luni voi cere Parlamentului votul pentru noua structură a Guvernului”, a anunțat Ponta.
Premierul Victor Ponta a declarat, ieri, că el crede că există, în acest moment, o majoritate parlamentară care va susține noul cabinet restructurat, el arătând că dacă avea „impresia” că nu are o astfel de majoritate, nu s-ar fi prezentat pentru a cere votul Legislativului. „Eu merg pe 15 decembrie pentru a cere votul Parlamentului. Dacă aveam impresia că nu aveam majoritate, nu mă duceam. Eu cred că există o majoritate care va susține Guvernul cu condiția ca acest Guvern cu care mă duc, restructurat, să aibă o agendă foarte clară pentru 2015-2016 – ce vrem să continuăm din proiectele bune și ce vrem să facem în plus, măsurabil, în special pe sănătate, educație și infrastructură”, a spus Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?