Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Unul mort în casă, altul pe marginea drumului


   Doi bărbați, din Gugești și Jitia, ambii în vârstă de 37 de ani, au fost găsiți marți, decedați. Bărbatul din Gugești a fost găsit mort în casă, iar cel din Jitia, pe marginea drumului național 2R.
La ora 10.40, polițiștii din Gugești au fost sesizați despre faptul că Ionel-Costel N., de 37 ani, din localitate, a fost găsit decedat în locuința sa. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că înainte cu o zi,  bărbatul a consumat o cantitate însemnată de alcool și a fost auzit de localnici, în timp ce se plângea că îl doare în piept. Cu toate acestea, victima a preferat să rămână acasă și să nu meargă la medic, iar miercuri dimineață a fost găsit decedat în pat, într-o poziție firească de somn, după cum ne-au spus polițiștii. „Cadavrul, care nu prezenta urme vizibile de violență, a fost depus la SJML Vrancea pentru efectuarea necropsiei”, se arată într-un comunicat de presă.
   În aceeași zi, o persoană din Jitia l-a găsit pe marginea drumului național 2R, pe Constantin Z., de 37 de ani, din localitate. Acesta zăcea fără suflare, iar cadrele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru viața bărbatului, el fiind decedat. Polițiștii spun că bărbatul consuma băuturi alcoolice peste măsură.
   De asemenea, oamenii legii spun că pe corp nu erau urme de violență, cadavrul fiind dus la SML pentru necropsie, urmând ca medicii legiști să stabilească cauza decesului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?