Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Să „DĂRUIM ÎMPREUNĂ pentru o lume mai bună!”


„Dăruim împreună pentru o lume mai bună!” este motto-ul sub care „Monitorul de Vrancea” și Asociația „Șanse Alternative Pentru Toți în Educație – ȘAPTE” derulează, anul acesta, tradiționala Campanie de Crăciun ce are ca scop ajutorarea unor persoane nevoiașe din județul nostru. Campania, demarată de Ziua Internațională a Voluntarului, se va derula până pe data de 20 decembrie, urmând ca toate donațiile venite din partea dumneavoastră, a vrâncenilor care doriți să vă alăturați acestui demers umanitar, să ajungă la destinatari.
    Oricine dorește să se alăture campaniei noastre poate dona orice, de la alimente neperisabile, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, jucării, dulciuri, cărți pentru copii și adulți, articole de igienă, rechizite, pături, lenjerii, într-un cuvânt orice lucruri care ar putea aduce bucurie și ar putea face sărbătorile de iarnă mai lipsite de griji pentru semenii mai puțin norocoși. „Uneori, uit ce minunat e faptul că am familie, că am un copil, că am ce pune pe masă în ziua de Crăciun. Mi se par atât de normale… Și apoi îmi amintesc de faptul că există atât de mulți oameni care nu sunt atât de norocoși, ca mine… care nu au prieteni care să-i invite la masă sau nu au venitul acela care să le permită să-și invite prietenii la masă. Nu au nici măcar banii necesari să-și hrănească familia, în ziua de Crăciun. Adică să aibă măcar un cozonac, o felie de friptură sau o prăjitură. Și nu înseamnă pentru ei Crăciunul, decât o zi oarecare, pe care trebuie să o trăiască mai rapid, că, poate, vine o altă zi mai bună. Haideți, ca împreună, să facem Crăciunul mai frumos pentru OAMENII DE LÂNGÄ‚ noi, care nu sunt așa de norocoși! Asociația noastră, alături de ziarul Monitorul de Vrancea organizează în următoarele 2 săptămâni o campanie în care învățăm cu toții să DÄ‚RUIM. Să dăruim celor de lângă noi, pentru a face o zi specială din ziua Crăciunului – ziua în care nașterea iubirii, a ajutorului și bucuriei de a fi a izbândit în lupta cu SUPRAVIEÈšUIREA. Putem dărui tot ce știm că am vrea pe masa noastră de Crăciun sau tot ce știm că ar face viața mai bună celor care nu sunt atât de norocoși ca și noi. Toate darurile noastre se strâng la sediul ziarului Monitorul de Vrancea, vis-a-vis de Școala nr. 10, și vor ajunge, cu siguranță, acolo unde nevoia de mai bine există. Comunitatea, solidaritatea, iubirea sunt cuvinte cu SENS. Și le vom construi ÎMPREUNÄ‚!”, spune Margareta Tătăruș, președintele Asociației ȘAPTE din Focșani.
    Așadar, haideți să dăruim! Vă așteptăm la sediul redacției noastre din strada Tinereții nr.1, de luni până vineri, cu orice doriți să trimiteți semenilor noștri aflați în nevoie. Dacă doriți să obțineți informații suplimentare despre campania noastră, o puteți face contactându-ne la adresele de email: redactie@monitorulvn.ro, laura_breana@monitorulvn.ro, persoană de contact Laura Breană, sau la adresa de email: asociatiasapte@gmail.com ori pe Facebook www.facebook.com/asociatia.sapte, persoane de contact Margareta Tătăruș, președinte, și Marilena Șerbănuț, vicepreședintele Asociației ȘAPTE din Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?