Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607
Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607

1640 de locuri scoase la concurs pentru admiterea la școlile de agenți de poliție

Inspectoratul de Politie Judeţean Vrancea, prin intermediul Serviciului Resurse Umane, desfăşoară în perioada 07-27 martie a.c. activitatea de recrutare şi selecţie a candidaţilor pentru admiterea în unitățile de învăţământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne – sesiunea martie- mai 2022.

Înscrierile se fac pentru Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” – Câmpina, Şcoala de Agenţi de Poliţie “Septimiu Mureşan” – Cluj-Napoca și Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră “Avram Iancu” – Oradea.

Recrutarea candidaţilor se realizează în raport de oferta educaţională prevăzută la unităţile de învățământ postliceal pentru cifrele de şcolarizare aprobate în anul şcolar 2022 – 2023 şi de domiciliul/reşedinţa înscrise în cartea de identitate a candidatului.

Cererea de înscriere se poate depune până în data de 18 martie 2022 (inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică), exclusiv în format electronic la adresa de email resurseumane@vn.politiaromana.ro .

La Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea se pot înscrie candidații care îndeplinesc condițiile legale și criteriile specifice de recrutare și care dețin domiciliul sau reședința pe raza județului Vrancea, conform datelor din cartea de identitate.

Relații suplimentare se pot obține la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, la numărul de telefon 0237/207114, în fiecare zi, între orele 09.00- 14.00, precum și pe site-ul instituției noastre vn.politiaromana.ro, secțiunea Carieră, sub-secțiunea Admitere instituții învățământ – https://vn.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2022 sau pe site-ul oficial al instituțiilor de învățământ postliceal din subordinea Ministerului Afacerilor Interne.

Vă așteptăm în echipa noastră!

Comunicat IPJ Vrancea din 9 martie 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?