Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Focşăneanul Adrian Ţuţu şi-a făcut fanii să exclame: Respect!


Focșăneanul Adrian Å¢uțu trece prin momente grele. Cea mai recentă postare a cântărețului i-a făcut pe fani să exclame: „Respect”. A devenit cunoscut întregii țări după ce a ieșit câștigătorul primului sezon al emisiunii „Românii au talent”, iar de atunci Adrian Å¢uțu a început să se preocupe de o carieră în muzică.
Chiar dacă este în plină ascensiune muzicală, Adrian Å¢uțu trece printre cele mai grele momente din viața sa. În urmă cu 14 ani, mama artistului îl părăsea definitiv și pleca dintre noi.
    Pe 3 decembrie, mama lui Adrian Å¢uțu ar fi împlinit vârsta de 53 de ani așa că artistul a decis să îi compună o scrisoare mamei sale și să îi povestească prin intermediul ei lucrurile prin care a trecut. Prin intermediul melodiei „Scrisoare pentru mama”, Adrian își îndeamna fanii să își iubească părinții și să îi prețuiască.
„Dragă mama, mâine ai fi împlinit 53 de ani. Sunt 14 ani de când Dumnezeu te-a luat la El să mă veghezi de acolo de sus. Sunt 14 ani de când călătoresc prin viață singur cu bune și cu rele, alături de prieteni adevărați. Sunt tot atâtea ierni pe care nu le-ai putut vedea.”Iubiți-vă părinții””, a scris artistul pe pagina lui de Facebook. Fanii au reacționat imediat și i-au scris artistului că au un singur cuvânt pentru gestul lui:”Respect”.
    Melodia poate fi ascultată accesând linkul https://www.youtube.com/watch?v=QLMn1-ZsWqo

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?