Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

A început montarea patinoarului din Piața Unirii


În Piața Unirii au început lucrările la montarea patinoarului care va fi gata până la Sfântul Nicolae. La fel ca în anii trecuți, patinoarul este amplasat lângă obelisc și se va întinde pe aproape un sfert din Piața Unirii. Pregătirile pentru amenajarea centrului Focșaniului pentru sărbătorile de iarnă au început încă de săptămâna trecută, când în Piața Unirii și în zonele apropiate au fost montate plasa cu luminițe și ornamentele cu beculețe colorate. Săptămâna aceasta urmează să fie montat și tradiționalul brad de Crăciun.
    Autoritățile locale spun că patinoarul din Piața Unirii va fi gratuit pentru toți cetățenii, indiferent de vârstă și de oră. Inițiativa a fost luată de administrația locală după succesul pe care l-a avut instalarea patinoarului adus de firma din Bacău. Costurile pentru închiriere au fost aprobate la ultima ședință ordinară a Consiliului Local Focșani. Patinoarul ar urma să fie inaugurat de Sfântul Nicolae, împreună cu Orășelul de Iarnă din centrul municipiului.
    Consilierii locali focșăneni au mai aprobat fonduri pentru cadourile oferite copiilor de Moș Nicolae, amenajarea Orășelului Copiilor dar și pentru produsele alimentare oferite persoanelor aflate în dificultate. De asemenea, au fost alocate fonduri și pentru susținerea proiectului „Moș Crăciun European”, aflat la ediția a VIII-a, inițiat și organizat de Consiliul Local al Tinerilor Focșani.

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?