Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

„Diversitatea umană, prin șanse egale


În perioada 21 – 22 nov. 2014, la Colegiul Financiar-Bancar din Chișinău s-a desfășurat Conferința Științifico-Practică „Diversitatea umană, prin șanse egale, în contextul racordării la valorile europene”. Evenimentul a coincis cu sărbătorirea hramului colegiului de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil. La această sărbătoare a dat curs invitației o delegație formată din cadre didactice și elevi ai Colegiului Tehnic „Gheorghe Balș” – Adjud, formată din profesorii Mitrofan Valentin, Drăghici Marian, Mihai Savin, State Adriana, Albeiu Alina, Mocanu Cătălin, Brebuleț Teodor, și elevii Bozianu Georgiana, Bostan Dragoș și Toderiță Andrei.
    Activitățile desfășurate s-au organizat în două sesiuni de comunicări: „Omul – investiție valoroasă a organizației” (sesiune pentru cadrele didactice) și „Am dreptul să-mi cunosc drepturile” (sesiune pentru elevi).
    La cele două sesiuni au participat cu lucrări cadre didactice ale  Colegiului Tehnic „Gheorghe Balș” din Adjud și din alte instituții de învățământ partenere.
    Cele două evenimente au creat și întreținut un cadru productiv de dezbateri și schimburi de idei, care au contribuit la completarea strategiei naționale către managementul schimbării spre succes.
    Într-un cadru festiv, participanții au primit diplome și aprecieri din partea organizatorilor.
    Evenimentul a creat premisele continuării parteneriatului cu Colegiul de Transporturi Auto și a încheierii de noi parteneriate cu Colegiul de Comerț al ASEM – Chișinău și Colegiul Național de Viticultură și Vinificație – Chișinău.

Prof. Cătălin MOCANU
Purtător de cuvânt și relații cu mass media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?