Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Trimiși în judecată pentru că și-au făcut singuri dreptate


Un bărbat de 36 de ani, din comuna Tâmboiești, a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Fapta a fost comisă pe 30 aprilie, totul pornind de la o palmă de pământ. Marius Valentin M. și partea vătămată s-au întâlnit în afara satului Pădureni, acolo unde ambii au pământ. Au avut o discuție în contradictoriu despre drumul de acces către suprafețele de teren, partea vătămată reproșându-i inculpatului că ar fi arat și o parte din drum. În acel moment, inculpatul s-a enervat și a lovit partea vătămată cu pumnii și picioarele în zona feței, provocându-i leziuni ce au necesitat 12-14 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.
    La audieri, inculpatul a recunoscut parțial fapta. A spus că a lovit victima doar cu palma, nu și cu picioarele. Partea vătămată se constituie parte civilă în dosar cu suma de 2.000 lei, iar spitalul unde a fost internat cu 90 lei.
    Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani l-au trimis în judecată și pe Marius D., de 24 de ani, din Adjud. Pe lângă infracțiunea de lovire sau alte violențe, el va mai fi judecat și pentru violare de domiciliu și distrugere. În rechizitoriu se arată că în noaptea de 15 spre 16 februarie, tânărul a mers la locuința persoanei vătămate, unde se ama inclusiv mama sa. A făcut scandal, apoi a lovit-o pe partea vătămată și pe o altă persoană, a spart un geam și a distrus tocul unei uși. 
La miezul nopții, inculpatul a mers din nou acasă la victimă și i-a cerut mamei sale să vină acasă. Partea vătămată i-a reproșat că a intrat fără drept în curtea sa și că face scandal, moment în care inculpatul a pus mâna pe o țeavă, a spart geamul de la ușă și a distrus tocul acesteia. Apoi, a lovit și partea vătămată. Una dintre persoanele care se aflau în imobil a intervenit pentru a aplana conflictul, fiind la rându-i lovită.
Audiat fiind, inculpatul a recunoscut că l-a lovit doar pe proprietarul imobilului nu și pe cea de-a doua parte vătămată. Apoi, el a plecat în Italia și nu a mai dat nicio declarație.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?