Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Șoferi cheflii trimiși în judecată


   Trei șoferi, care s-au urcat la volan după ce s-au cinstit cu diferite băuturi alcoolice, au fost trimiși în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani. Gigi M., de 26 de ani, din Broșteni, este acuzat că la data de 28 iulie, atunci când a fost oprit în trafic de polițiști, avea în sânge o alcoolemie de 2,50 grame la mie. Bărbatul, care nu are antecedente penale, a recunoscut că a fost la o petrecere, unde a consumat băuturi alcoolice, respectiv circa 2 litri și jumătate de bere, după care a plecat la drum cu mașina.
   Un alt caz este acela al lui Mihăiță S., de 27 de ani, din Focșani, care la data de 18 august a fost oprit pe raza orașului Odobești. După recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, s-a constatat că acesta avea în sânge o îmbibație alcoolică de 1,60 grame la mie. Bărbatul a declarat inițial că a consumat un litru de vin, după care a revenit și a declarat că de fapt au fost doar vreo două pahare. Mai mult decât atât, șoferul a arătat că nevoia l-a împins să conducă, fiind anunțat de un membru al familiei că bunica sa se simțea rău. Cum prietenii nu l-au putut conduce la bunica sa, Mihăiță a urcat la volan, fiind depistat în trafic de polițiști. 
   Și Marian G., de 26 de ani, din Odobești, a fost oprit în trafic de polițiști, dar la data de 1 septembrie. Potrivit rechizitoriului întocmit pe numele său, în urma recoltării probelor biologice s-a constatat că șoferul conducea cu o alcoolemie de 1,90 grame la mie în sânge. Conducătorul auto a recunoscut că a participat la nunta fratelui său și că dimineața a fost nevoit să se ducă să cumpere medicamente copilului, plecând la drum cu mașina. 
   Cele trei dosare au fost trimise magistraților de la Judecătoria Focșani, pentru a fi soluționate. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?