Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Infopol : Minori cercetaţi pentru furt – Radare


Minori cercetați pentru furt

    La data de 20.11.2014, ora 08.25, lucrătorii postului de poliție Bolotești au fost sesizați de către B. Ioan, din com. Turia, jud. Covasna, despre faptul că autori necunoscuți i-au sustras din autoturismul marca Iveco, care se afla în parcarea Pieței Găgești, un casetofon marca Sony și un telefon mobil, valoarea totală a prejudiciului fiind de 500 lei. În urma activităților specifice desfășurate, principalul suspect a fost identificat, și anume: M. D., de 16 ani, din com. Bolotești. Totodată, bunurile sustrase au fost recuperate și predate părții vătămate. În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

    La data de 20.11.2014, ora 18.40, cu ocazia activităților specifice desfășurate, lucrătorii Poliției mun. Focșani le-au identificat pe O. Simona, de 18 ani, din localitate, și O. Mihaela, de 17 ani, din com. Vrîncioaia, care ar fi sustras dintr-o societate comercială mai multe produse cosmetice, în valoare de 210,66 lei. În cauză s-a întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?