Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Și-a bătut consăteanul cu bățul


Un bărbat din Brașov, care locuiește în comuna Valea Sării, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Fapta a fost comisă pe data de 19 octombrie 2013. 
Inculpatul, Ștefan A., de 64 de ani, a tot avut dispute cu partea vătămată, pe motiv că aceasta din urmă trecea mereu pe proprietatea sa și îi strica iarba, dar și pentru că ar fi lăsat animalele să pască pe terenul său. Văzând că partea vătămată nu înțelege de vorbă bună, inculpatul s-a gândit să-și facă singur dreptate. Așa se face că în ziua de 19 octombrie, inculpatul a pus mâna pe un băț și l-a lovit intenționat și în mod repetat, după cum se arată în rechizitoriu, pe consăteanul său. Rănile suferite au fost destul de serioase, partea vătămată alegându-se inclusiv cu o fractură , având nevoie de 35-40 de zile de îngrijiri medicale pentru refacere.
    La audieri, partea vătămată a spus că dorește să se constituie parte civilă în dosar, urmând ca suma să fie precizată în fața instanței de judecată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?