Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Şi-a găsit tatăl spânzurat, în nuc


   Un bărbat de 44 de ani, din Mărtinești, comuna Tătăranu, și-a pus capăt zilelor. El s-a spânzurat cu o sârmă, de un nuc. 
   Gherase Åž. a fost găsit fără suflare ieri dimineață, de fiica sa. Aceasta a sunat la 112 și a anunțat că tatăl ei s-a spânzurat. Medicii au ajuns la fața locului, dar nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viață pe bărbat. Pentru a putea fi dat jos din nucul în care s-a spânzurat, a fost nevoie de intervenția pompierilor. „La fața locului s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă cu trei subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani. S-a intervenit pentru coborârea trupului neînsuflețit al unui bărbat, în vârstă de 44 ani, de la o înălțime de aproximativ 4 metri, acesta fiind preluat de un echipaj al SML Vrancea”, se arată într-un comunicat de presă al ISU.  
   Surse din rândul anchetatorilor ne-au precizat că bărbatul ar fi recurs la acest gest din cauza unor probleme familiale. Localnicii ne-au spus că soția persoanei decedate este plecată în străinătate și că în ultima vreme, aceasta i-ar fi transmis soțului că are de gând să pună capăt căsniciei. Se pare că bărbatul nu a putut suporta gândul că va rămâne singur și a ales să încheie socotelile cu viața. El nu a lăsat niciun înscris, prin care să-și justifice fapta.
   În timpul cercetării la fața locului și la examinarea sumară a cadavrului, anchetatorii au stabilit că pe trupul acestuia nu erau urme de violență. Cadavrul a fost dus la Serviciul de Medicină Legală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?