Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Marian Oprişan le-a mulţumit vrâncenilor care au mers la vot


Vicepreședintele Partidului Social Democrat, Marian Oprișan, a transmis un mesaj de mulțumire vrâncenilor care au venit la vot și în special celor care au votat cu candidatul PSD, Victor Ponta. „În calitate de președinte al Organizației PSD Vrancea doresc să mulțumesc concetățenilor mei care s-au prezentat la vot și, în special, le mulțumesc celor care au votat candidatul PSD – Victor Ponta. În județul Vrancea, ca de fiecare dată, Partidul Social Democrat a câștigat și turul al doilea al alegerilor prezidențiale! Îi felicit pe colegii mei din PSD care, alături de simpatizanții noștri, au muncit exemplar pentru acest rezultat”, a afirmat Marian Oprișan. El a dorit să le mulțumească cetățenilor care s-au prezentat la vot, în cadrul alegerilor prezidențiale din 16 noiembrie 2014, și în calitatea sa de președinte al Consiliului Județean.
    În această calitate, dar și ca președinte al PSD Vrancea, le-a mulțumit și celor care s-au implicat în buna organizare și desfășurare a alegerilor. „Pe această cale mulțumesc primarilor, reprezentanților Biroului Electoral Județean (BEJ) Vrancea, președinților, locțiitorilor și membrilor secțiilor de votare, prefectului județului Vrancea, pentru buna desfășurare a scrutinului din data de 16 noiembrie 2014. Totodată, doresc să mulțumesc angajaților Ministerului de Interne – polițiști, jandarmi, angajați ISU –  pentru că au asigurat liniștea și ordinea publică în ziua votului”, a spus președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan.
    „Îi asigur pe cetățenii județului Vrancea de toată considerația mea și doresc să le aduc la cunoștință faptul că, la nivelul Consiliului Județean, vom duce la bun sfârșit toate proiectele pe care ni le-am propus, din respect pentru vrânceni!”, a declarat Marian Oprișan.

11 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?