Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Infopol : Lemne confiscate – Șofer fără permis – Furt cercetat de poliţişti – Deces cercetat de poliţişti – Radare


Lemne confiscate

    La data de 14 noiembrie a.c., polițiștii din Vidra l-au depistat pe S. Dumitru, de 50 ani, din comuna Movila Miresii, județul Brăila, în timp ce transporta cu un ansamblu auto material lemnos, iar în urma verificării legalității transportului s-a constatat faptul că acesta are o cantitate de 6 m.c. rășinoase în plus față de cantitatea înscrisă în avizul de însoțire. Întrucât bărbatul a refuzat să transporte materialul lemnos la Ocolul Silvic Vidra, urmează a fi stabilită contravaloarea cantității de material lemnos confiscate, în acte, de către unitatea silvică. Totodată a fost luată măsura sancționării contravenționale. 

Șofer fără permis

    La data de 15 noiembrie a.c., ora 20.00, pe DJ 119C în comuna Ruginești, G. Åžtefan Dumitru, de 17 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea un ATV neînregistrat și fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.
 
Furt cercetat de polițiști

    La data de 15 noiembrie a.c., ora 03.30,  polițiștii focșăneni i-au depistat în flagrant pe S. Marian și G. Valentin, ambii de 24 ani, din comuna Vârteșcoiu, în timp ce încercau să sustragă acumulatorul și mai multe bunuri dintr-un autoturism parcat pe strada Mitropolit Varlaam. Prejudiciul, în valoare de 600 lei, a fost recuperat și a fost predat persoanei vătămate. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

Deces cercetat de polițiști

    La data de 15 noiembrie a.c., ora 08.55, polițiștii din Ploscuțeni au fost sesizați de L. Serafina, din localitate, despre faptul că vecina sa, B. Mariana, de 33 ani, a fost găsită decedată în locuința concubinului său. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență și a fost transportat în vederea efectuării necropsiei.

Radare

DN2-E85: Călimănești- Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?