Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Concert de muzică TERAPEUTICĂ la Ateneu


Dragi prieteni, proiectul „Festivalul Åžanselor Tale – Săptămâna Educației Permanente în România” a ajuns la cea de-a XV-a ediție. Proiectul a fost inițiat și coordonat de Asociația Universităților Populare Germane (IIZ-DVV – Proiect România), după care, ștafeta a fost predată Asociației EUROED București.
Din 2006, Ateneul Popular „Mr. Gh.Pastia” este promotor regional al acestui festival neobișnuit, anume de… EDUCAÅ¢IE. Astfel, pe parcursul săptămânii 17-21 noiembrie, ne vom bucura din suflet, împreună cu partenerii nostri și împreună cu dumneavoastră, firește, organizând și participând la câteva activități frumoase.
În cadrul acestui proiect, vă invităm vineri, 21 noiembrie, ora 18:00, să participați la un eveniment inedit. Concertul de muzică terapeutică susținut de Gheorghe Iovu, organizat de Asociația pentru Voluntariat Vrancea, în parteneriat cuAteneul Popular „Mr.Gh.Pastia” ne va purta pe fiecare în locul acela din noi în care Vindecarea, Alinarea, Bucuria, Pacea, Iubirea sunt doar la o intenție distanță, ele stând în esența noastră, cuminți, așteptându-ne să ne hotărâm a le da drumul în viața noastră și în lume. Vă așteptăm cu iubire, la sala mare a ateneului! Intrarea este liberă.
 
                                         Odette Irimiea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?