Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Taximetrist fără permis, găsit în trafic de polițiști


Un bărbat de 37 de ani, din Focșani, va fi judecat pentru infracțiuni la regimul rutier. Dosarul său a fost înregistrat deja pe rolul Judecătoriei Focșani, urmând să fie  stabilit primul termen de judecată. Taximetrist fiind, Marian E. a condus băut, motiv pentru care i-a fost suspendat permisul. Cu toate acestea, el s-a urcat la volan în continuare și chiar ducea clienții unde aceștia îi cereau. A fost prins de două ori în trafic conducând cu permisul de conducere suspendat, după cum se arată în rechizitoriul procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, care au dispus trimiterea sa în judecată.
    În rechizitoriu se arată că faptele pentru care a fost trimis în judecată taximetristul au fost comise la datele de 13 și 20 martie. Prima dată a fost oprit în trafic de polițiștii Biroului Rutier Focșani, în timp ce se afla la volanul unui autoturism Dacia Logan. Taximetristul le-a spus oamenilor legii că nu are documentele la el, iar din verificările efectuate la momentul respectiv a rezultat că avea permisul suspendat după ce la data de 10 august 2013 a condus băut, când i s-a reținut permisul și i s-a dat dovadă fără drept de circulație.
    După numai șapte zile, taximetristul a fost oprit din nou în trafic. Și de această dată a spus că nu are actele la el, dar oamenii legii au stabilit că avea permisul suspendat. La audieri, taximetristul a recunoscut comiterea faptei și a precizat că a continuat să conducă întrucât trebuie să-și întrețină familia.
    Tot pentru infracțiuni la regimul rutier va fi judecat și un minor din Gugești. El a condus un moped, care nu era înmatriculat, fără să aibă permis de conducere. Minorul a fost oprit în trafic pe strada Mihail Kogălniceanu din comuna Gugești și nu a negat comiterea faptelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?