Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Trimis în judecată pentru că și-a amenințat fosta concubină


Un bărbat de 51 de ani, din comuna Nereju, va fi judecat pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, violare de domiciliu și amenințare. Fapta a fost comisă în data de 7 ianuarie, după cum se arată în rechizitoriul procurorilor. Atunci, Mihai C. a pătruns în locuința părții vătămate, respectiv fosta sa concubină, a amenințat-o cu moartea și cu acte de violență. Apoi, pe drumul public fiind, bărbatul l-a amenințat și pe fratele femeii, dar și pe o altă persoană, tulburând ordinea și liniștea publică.
    Relația dintre inculpat și femeie a durat doi ani și jumătate, din care a rezultat și un copil. Întrucât bărbatul ar fi fost extrem de violent, femeia și-a luat copilul și a plecat acasă la părinții său. De fiecare dată când mergea în vizită la femeie, cu scopul de a-și vedea copilul, bărbatul devenea violent, iar la un moment dat a avut asupra sa și obiecte contondente. Audiat fiind, Mihai C. nu a recunoscut că a amenințat pe cineva. A spus doar că s-a certat cu persoanele care au făcut plângere pe numele său.
    În rechizitoriul procurorilor se arată că inculpatul are antecedente penale și că a mai fost condamnat pentru vătămare corporală, amenințare și pentru nerespectarea hotărârilor judecătorești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?