Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

„Hollywood Party“ la Balul Bobocilor de la Liceul G. G. Longinescu


Evenimentul toamnei la Liceul Tehnologic „G.G. Longinescu” din Focșani s-a consumat joi seară, când a avut loc Balul Bobocilor, ocazie cu care au fost aleși cei mai talentați și frumoși elevi de clasa a IX-a. 
Titlul de Miss Boboc 2014 a fost câștigat de eleva Silvia Å¢îrdea, de la clasa a IX-a A, ce s-a remarcat prin grație și originalitate, iar titlul de Mister Boboc 2014 i-a revenit lui Cosmin Neguț, de la clasa a IX-a B. Titlurile de Miss și Mister Popularitate au fost câștigate de Ana-Maria Nicolae, din clasa a IX-a B, respectiv Daniel Ivan, a IX-a A. La capitolul eleganță, s-au evidențiat Cristina Costandache, din clasa a IX-a A, și Octavian Barbu, dintr-a IX-a B. Juriul a decis ca premiile de originalitate să fie acordate Dianei Veliș, de la a IX-a B, și colegului său din clasa a IX-a A, Radu Jinga.
Elevii claselor a IX-a au defilat pe covorul roșu ca la Hollywood Party, costumați ca Paul Wesley, Milla Kunisch, Sandra Bullock, Nicole Kidman sau Taylor Lautner. „Atmosfera plină de glam a fost creată și de prezentarea fetelor de la clasele a XII-a, care au defilat în minunate rochii de zi și de seară, având ca fundal sonor colana muzicală a unor filme celebre. De asemenea, elevii claselor organizatoare, îndrumați de profesorii diriginți Dana Drusan și Florin Cristea, au creat momente artistice constând în recitaluri sau demonstrații de breakdance. Entuziasmul în sală a fost ridicat la cote maxime de echipa de majorete a liceului, antrenată de profesoara Dragomir Alina – precum și de invitatul special, Savaman. Printre invitați s-au numărat și foști profesori ai liceului, în frunte cu directorul Åžtefan Moraru, profesorul Vlad Gabriel, profesoarele Silvia Tertelici și Adriana Holbea”, a spus Mihaela Cherciu, profesor coordonator Programe și Proiecte Educative Åžcolare și Extrașcolare din cadrul liceului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?