Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Tânăr șofer cu permis contrafăcut


Un tânăr de 23 de ani, din comuna Nereju, va fi judecat pentru că a condus fără permis, dar și pentru săvârșirea infracțiunii de uz de fals. Mirel P. a fost oprit în trafic la data de 22 martie, în timp ce conducea un autoturism Nissan. Inițial, tânărul a precizat că nu are la el niciun document. Apoi, a prezentat un permis contrafăcut, eliberat de autoritățile italiene. În urma verificărilor, s-a stabilit că tânărul nu este posesor de permis de conducere, dar și că cel pe care l-a prezentat este contrafăcut. De asemenea, a mai rezultat că în 2013, el a muncit în Italia și a urmat cursurile unei școli de șoferi, dar nu a dat examen. La audieri, a precizat că permisul i l-a dat un cetățean român, dar și că nu știa că documentul este contrafăcut.
    Tot pentru infracțiuni rutiere va fi judecat și Marius P., de 20 de ani, din comuna Cotești. El a fost trimis în judecată pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat și cu număr fals. În rechizitoriu se arată că la data de 23 aprilie, în timp ce se afla pe raza satului Mirceștii Noi, la volanul unui autoturism, a fost oprit în trafic, iar în urma verificărilor a rezultat că autoturismul a fost luat din Germania și avea montate numere de înmatriculare de la o altă mașină, care erau expirate. La audieri, băiatul a recunoscut comiterea faptei.
    Valentin N., de 21 de ani, din Suraia, va fi judecat pentru că a condus un moped neînregistrat și fără permis de conducere. Fapta a fost comisă la data de 26 mai, el fiind oprit în trafic pe raza localității. Știa că mopedul nu este înregistrat, dar cu toate acestea l-a condus. Tânărul este recidivist, fiind condamnat pentru furt, iar după comiterea infracțiunii rutiere a plecat în Germania.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?